Військовий оглядач назвав два напрямки, де рф може піти у наступ

0
Військовий оглядач назвав два напрямки, де рф може піти у наступ
Новий наступ росіян буде зовсім скоро, тому що ворогу треба виконувати політичні цілі цієї війни – а саме, вихід на адміністративні кордони Донецької і Луганської областей.

Про це повідомив військовий експерт Олег Жданов в інтерв'ю "Апостроф".

Жданов уточнив, що буде спроба вийти на Покровськ і потім повернути на південь, щоб зрізати Вугледарський виступ, бо російські окупанти не можуть пройти Вугледар.

"Другий напрямок – це битва за Часів Яр з виходом на Краматорськ і Слов'янськ", – уточнив експерт.

Але російському командуванню, на думку Жданова, доведеться обирати, який напрям буде головним, бо на два – у армії РФ навряд чи будуть сили.

"Якщо вони десь зараз не дістануть 100-150 тисяч війська, то їм треба буде перегруповувати війська і перекидати їх з одного напрямку на інший. І тут у російського командування буде дилема – або йти на кордон Донецької області до Покровська, або йти на захоплення найбільшої і єдиної на сьогоднішній день великої житлової агломерації, яка залишилась у Донецькій області", – підсумував військовий есперт.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні