Відома українська співачка розповіла про свою алкогольну залежність

0
Відома українська співачка розповіла про свою алкогольну залежність
Українська співачка Lida Lee, вона ж Лідія Скорубська, зізналась, що страждає від алкогольної залежності.

Про це пише ТСН.

Першим про серйозну проблему виконавиці заговорив блогер Богдан Беспалов. Він поділився, що люди з близького оточення Ліди розповіли йому, що нині артистка перебуває на лікуванні в реабілітаційному центрі. Ба більше, вони навіть показали як доказ відео, яке Lida Lee записала для них, аби поділитися, як минає її одужання.

"Ліда зараз минає лікування, досить серйозне лікування, в реабілітаційному центрі з боротьби з алкогольними залежностями. Ось цей кружечок (відео – прим. ред.), який нам злили, - це з близького оточення співачки. Як я зрозумів, у них є чат для друзів, де вони спілкуються між собою, і там Ліда скинула кружечок і розповідала про те, як зараз минає її лікування", - розповів Богдан Беспалов на своєму YouTube-каналі.

В Instagram-stories Ліда відреагувала на "злив" про її залежність. Співачка підтвердила, що це правда. Також вона додала, що їй боляче від того, що її зрадили найближчі друзі, які розповсюдили інформацію про лікування. Поки що артистка не готова ділитися подробицями. Утім, вона пообіцяла, коли їй стане ліпше, то вийде на зв'язок.

"У найвразливіший період життя від найближчих друзів ніж в спину…Думаю, зможу колись розповісти, але не зараз. Я не прощаюсь! Це лиш останній епізод "прірви", - прокоментувала Lida Lee.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні