Під час виконання бойового завдання на фронті загинули 3 військових із заходу

0
Під час виконання бойового завдання на фронті загинули 3 військових із заходу
На Рівненщині до Небесного легіону захисників України доєдналися троє мужніх Героїв.

Про це повідомили у Рівненській ОВА.

Олександр Юрцунь
Від початку повномасштабного вторгнення став на захист рідної землі, доєднався до 57-го окремого батальйону ТрО. Солдат Збройних Сил України на службі обіймав посаду водія протитанкового взводу роти вогневої підтримки. Воїн загинув 3 квітня 2024 року під час виконання бойового завдання у Донецькій області. Поховали Героя в рідному селі.



Ігор Булига
Військовослужбовець Збройних Сил України помер 4 квітня 2024 року. Віддати шану захиснику України, воїну прийшли жителі Козина та навколишніх сіл, близькі, родина, друзі, представники влади. Поховали Героя в рідному селі.



Станіслав Корінець
У березні 2024 року був призваний за мобілізацією для проходження базової загальновійськової підготовки. Під час служби здоров'я Станіслава різко погіршилося. На жаль, внаслідок гострої серцевої недостатності захисник помер.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні