Військовий аналітик назвав місяць, коли рф піде у великий наступ

0
Військовий аналітик назвав місяць, коли рф піде у великий наступ
Військовий аналітик, ветеран АТО Євген Дикий вважає місяць серпень реалістичним терміном для початку великого наступу загарбницьких військ Російської Федерації з метою прориву українського фронту.

Свою думку з цього приводу він висловив в ефірі радіо FM Галичина, передає Уніан.

"Росіяни проводять нову мобілізацію - 300 тисяч. Як ви думаєте, для чого вони це роблять? Просто, щоб тримати лінію фронту? Так вони і зараз її непогано тримають. Вони і так зараз у наступі. Це означає, що вони збираються саме переламувати хід війни на свою користь. Вони збираються наступати далі. І їм для цього бракує тої кількості людей, що зараз воює", - наголосив Дикий.

При цьому, він вважає реалістичним прогнозом від видання Politico про імовірність великого наступу російських загарбників у серпні.

"Якраз не раніше. Справа у тому, що той контингент, який наступає зараз, він на щось серйозне не здатен. От зараз він робить максимум. Росіяни з нього витискають максимум можливого. І то, насправді, фронт по суті потроху прогинається. Вони ж повзуть вперед. Вони повзуть по 100 метрів в день, але повзуть весь цей час", - сказав експерт.

Він нагадав, що вже було втрачено Авдіївку і вважає, що скоро можуть початися бої вже у межах населеного пункту Часів Яр.

"Вони повзуть, але прорвати фронт і робити якісь великі прориви - це явно не з цим контингентом", - додав Дикий.

За його словами, росіяни притримували нову мобілізацію поки відбувалися так звані вибори Володимира Путіна.

Він додав, що мобілізаційний цикл займає десь 4-5 місяців.

"Якраз у серпні ці 300 тисяч нових "чмонь" будуть готові долучитися до війни. І виходи на прогноз Politico, що у серпні вони готують великий наступ, а тим часом, повертаємося до того, як не відбувається наша мобілізація, і виникає одне логічне питання: а хто власне той їхній великий наступ буде відбивати? І так ми приходимо до того, що, можливо, песимістичний прогноз Politico абсолютно правильний", - сказав Дикий.

На його думку, ці 300 тисяч нових мобілізованих будуть атакувати "м'ясними" штурмами, аби прорвати фронт.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні