На Волині священник УПЦ МП побив священника ПЦУ

0
На Волині священник УПЦ МП побив священника ПЦУ
Поліція проводить досудове розслідування за фактом, про який журналісти нещодавно розповідали: як у селі Волошки Колодяжненської громади перед входом до храму священник УПЦ московського патріархату вдарив священника Православної Церкви України.

Про це «Ковель media» стало відомо з перевірених джерел.

У поліції відкрили кримінальне провадження №12024035550000108 за ч. 1 ст. 125 КК України (Умисне легке тілесне ушкодження), що карається штрафом до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк до двохсот годин, або виправними роботами на строк до одного року. Процесуальне керівництво досудового розслідування здійснює Ковельська окружна прокуратура.

Слідчі взяли пояснення у настоятеля церкви ПЦУ Валерія Братуня, священника московського патріархату Віталія Лашти, свідків. Зі слів Братуня, його вдарив Лашта зненацька рукою, в якій тримав ключі. Згідно з висновком судмедексперта, потерпілий має тілесне ушкодження у вигляді забою та садна лівої скроневої ділянки.

Чи повідомили правоохоронці нападнику про підозру – наразі невідомо.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні