У Силах оборони назвали місто, яке хочуть захопити росіяни

2
У Силах оборони назвали місто, яке хочуть захопити росіяни
Російська окупаційна армія намагається захопити село Роботине Запорізької області, але всі спроби прорватися до цього населеного пункту зазнають невдачі.

Про це розповіла начальниця пресслужби бригади «Спартан» Анастасія Кіріченко «24 каналу».

За її словами, упродож доби на Оріхівському напрямку ворог за підтримки авіації здійснив дві атаки на позиції наших захисників в районах Старомайорського Донецької області та Роботиного Запорізької області.

Росіяни продовжують нарощувати кількість авіаударів по населених пунктах саме з цивільним населенням.

«Ворог усіма силами та засобами намагається відновити втрачені позиції, захопити Роботине. Намагаються прорвати цей напрямок оборони у тому числі із застосуванням броньованої техніки. Нашим військам дійсно важко», – каже Кіріченко.

Із напрямку населеного пункту Новопрокопівка ворог використовує звичну тактику вже малих груп та інтенсивні штурмові навали з задіянням БМП, БТР і це здебільшого саме нічні атаки або під ранок, зазначила начальниця пресслужби бригади «Спартан». Водночас вона зауважила, що штурмові ворожі групи максимально близько намагаються під'їхати до позицій ЗСУ саме на техніці.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Помнишь хит группы Ace Of Base - All for You?
Мы все так любили отрываться под этот трек.
Вышла новая версия
https://music.yandex.ru/album/28200333
Послушай на Яндекс Музыка
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні