Волинянин пройшов до наступного етапу кулінарного шоу

0
Волинянин пройшов до наступного етапу кулінарного шоу
Житель села Велика Глуша Камінь-Каширського району Волинської області Віталій Наливайко продовжує боротьбу в кулінарному телевізійному проєкті «МастерШеф».

Про це пише ВСН.

У суботу, 6 квітня, відбувся 9 випуск нового, 13 сезону програми «МастерШеф».

У першому випробуванні середини сезону кулінари годували учасників національної програми #ВрятуйКінцівку фонду «Здоров’я українського народу», реабілітаційного проекту RECOVERY та захисників Азовсталі. Оскільки завдання досить відповідальне, то аматорам допомагали запрошені шефи з попереднього сезону «МастерШефа», які стали капітанами двох команд, щоб втілити в життя свої концепції страв.

Команді Віталія вдалось вирвати перемогу в цьому конкурсі з рахунком 8:3.

Далі в учасників була можливість провести пробний суперфінал. Аматори самі обирали трьох найталановитіших кухарів серед суперників.



Згодом учасники розділились на три команди, кожна з яких мала готувала комплексне меню, засноване на рецептах своїх капітанів. Страви кожної з команд були об'єднані загальною концепцією.

Судді розкритикували страви команди волинянина. Єдине, що врятувало «синіх» від чорних фартухів, наявність команди, яка показала гірший результат.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні