Головнокомандувач повідомив про тактичний успіх ЗСУ на двох ділянках фронту

0
Головнокомандувач повідомив про тактичний успіх ЗСУ на двох ділянках фронту
Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський відзвітував про ситуацію на фронті, розповівши про стан справ на східному та південному напрямку. Станом на суботу, 6 квітня, українці мають тактичний успіх на Лиманському та Куп’янському напрямках.

Про це повідомив Сирський на своїй сторінці в Telegram.

За словами Олександра Сирського, росіяни продовжують здійснювати спроби штурмів на Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямку. Для штурмів окупанти застосовують піхоту за підтримки бронетехніки.

«Найбільш жорсткі бої на сьогодні тривають в районах Первомайського і Водяного, а також східніше Часового Яру, де ворог намагається прорвати оборону наших військ. Часів Яр залишається під нашим контролем, всі спроби противника прорватися до населеного пункту зазнали невдачі», – повідомив головнокомандувач.

Олександр Сирський зазначив, що ситуація на Лиманському, Оріхівському та Херсонському напрямках також залишається напруженою. Зокрема, росіяни локально та безрезультатно наступають в районах Білогорівки, Веселого, Роботиного та Вербового, а також намагаються витіснити Сили оборони з плацдарму на лівобережжі Дніпра в районі Кринки.

Водночас головнокомандувач ЗСУ повідомив, що українські військовослужбовці мають певний тактичний успіх на Куп’янському та Лиманському напрямках.

Нагадаємо, 4 квітня президент Володимир Зеленський повідомив про те, що Сили оборони змогли стабілізувати ситуацію на фронті. Президент зазначив, що в умовах снарядного голоду та суттєвого сповільнення у постання ЗСУ показують хороші результати зі стримування ворога.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні