На Волині майже півтора місяця розшукують 17-річну дівчину

3
На Волині майже півтора місяця розшукують 17-річну дівчину
На Камінь-Каширщині вже майже півтора місяця шукають зниклу 17-річну Аліну Божко. Як повідомляє начальник Камінь-Каширського відділення поліції В'ячеслав Мартинюк, шукають дівчину щоденно.

Про це В'ячеслав Мартинюк розповів телеканалу Конкурент TV.

«Кожен день тривають пошуки. Плюс щоденно ми проводимо слідчі дії для встановлення обставин даної події. До пошуків щоденно долучаються 30 чоловік», – зазначив начальник Камінь-Каширського відділення поліції.

Нагадаємо, Аліна зникла під час відпочинку з друзями поблизу села Угриничі, серед яких був її брат. У суботу, 17 лютого до рятувальників за допомогою у пошуках звернулися її друзі, які і з нею відпочивали поблизу лісопосадки. Дівчина відійшла у ліс до туалету і вже не повернулася. Свій телефон залишила в автомобілі, тому зв'язатися з нею не вдалося. Пізніше у лісі в сусідньому селі знайшли пальто та пояс від пальта дівчини. Шукають дівчину щоденно. За словами правоохоронців, дівчину шукатимуть доти, поки не знайдуть.

Нещодавно у студію програми «Говорить вся країна» прийшли рідні і друзі Аліни Божко - розглядали версії зникнення 17-річної волинянки і перевіряли свідків на поліграфі.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Такі друзі були з нею що жах . Вони б і мали шукати її впершу чергу і брат який їх покликав туди. Як так поліція не може вибити з них правду??!!!
Відповісти
Так они кругами мимо ходят(но таки найдут.
Відповісти
Так они кругами мимо ходят(но таки найдут.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні