Відомий український актор-військовий висловився про чоловіків, які ухиляються від мобілізації

1
Відомий український актор-військовий висловився про чоловіків, які ухиляються від мобілізації
Відомий телеведучий та актор Геннадій Попенко висловився про чоловіків, які ухиляються від мобілізації, та пригадав, як сам пішов воювати.

Про це пише ТСН.ua "Наодинці".

Шоумен зізнався, що він є непридатним до служби за станом здоров'я. Та після того, як Попенко разом з родиною звільнився з окупації, то захотів бути причетним до війська.

"У мене у приписному прописано, що я непридатний. Але я стукався до армії одразу після деокупації, проте мене не брали, оскільки я не придатний за станом здоров'я. У мене великі проблеми зі здоров'ям були в дитинстві, які зараз позначаються. Я міг би не служити, проте мені хотілося бути причетним до армійської історії", - пригадав актор.

Спочатку Попенку відмовляли та не брали на службу. Врешті, його зарахували до підрозділу в Іванкові, Київська область. Актор займався патрулюванням прикордонних територій, допомагав шукати та ловити диверсантів, збивав дрони та ворожі ракети.

"Я в Іванкові постукався, військком мене вже взяв, але залишив у місцевому підрозділі, це рота охорони. Ми робили все: допомагали суміжним підрозділам СБУ в патрулюванні прикордонних територій, виявленні диверсійних груп. Ми займалися протиповітряною обороною, збивали дрони, ракети", - пригадав актор.

Геннадій Попенко зазначив, що наразі не може різко висловитися про тих чоловіків, які ухиляються від мобілізації. Тим не менш, актор зазначив, що треба розуміти, воювати доведеться всім. Треба замінити тих військових, які від початку війни перебувають на фронті. А для того, щоб добре запрацював механізм мобілізації, потрібно прийняти відповідний закон.

"У кожного свої думки. Проте, мені здається, що кожен все прекрасно розуміє. Час кожного воювати настане. Все одно будемо воювати всі. Замінювати потрібно, хлопці дуже сильно втомилися. Треба врешті прийняти нормальний закон про мобілізацію і дочекатися, щоб він працював", - прокоментував актор.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ага, знаємо ми цього вояку Попенка та його Іванківську рідню.
Хороший вояка, який сидить в тилу та вже другий рік "воює" на блокпосту в тилу, а ввечері повертається додому в тепле ліжко.
Думаю, багато хто хотів би так воювати....
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні