Під час відпустки на Волині помер військовий

0
Під час відпустки на Волині помер військовий
Війна забрала життя ще одного військового з Волині. Юрій Ковальчук, після лікування помер. Чоловіку було сорок п'ять років. Без батька лишилося двоє дітей.

Про це повідомив голова Маневицької громади Олександр Гаврилюк.

У повідомленні йдеться, що після лікування, перебуваючи у відпустці на реабілітації, пішов із життя, захисник Ковальчук Юрій Степанович, житель села Колодії.

«Двоє діток осиротіли - донечка Анна та синок Вадим. Татко так старався для них збудувати світлий, затишний дім. Не завершив - клятий ворог прийшов на рідну землю. Юрій Степанович став на захист Вітчизни»,- йдеться у повідомленні.

Олександр Гаврилюк висловив співчуття рідним Героя з Маневиччини.

«Висловлюю щирі співчуття дружині Тамарі Василівні, мамі Прасков'ї Степанівні, дітям, рідним, друзям, односельчанам. Всією громадою схилімо голови у глибокій пошані та щирій молитві перед світлою пам’яттю Героя»,- написав він.



У понеділок, 8 квітня, о 9 годині ранку кортеж з тілом Героя вирушить від Маневицької ЦРЛ, шлях якого проляже по вулиці Незалежності до автостанції, далі по Луцькій до лісництва.

Закликають всіх працівників державних, приватних установ припинити роботу і разом з їх відвідувачами віддати шану Захиснику.

Кортеж буде рухатися до рідного села Колодії. Очільників старостинських Оконського, Куклинського, Будківського, Лісівського, Костюхнівського округів спільно із жителями населених пунктів закликають провести в останню дорогу солдата.

Чин поховання відбудеться в понеділок в селі Колодії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні