В ОП заявили про підготовку рф до наступу і назвали ймовірну ціль

0
В ОП заявили про підготовку рф до наступу і назвали ймовірну ціль
Масовані та потужні удари, яких армія РФ завдала по українських міста протягом останніх тижнів, є частиною кампанії Москви з підготовки до великого літнього наступу.

Про це заявив очільник Офісу президента Андрій Єрмак в інтерв'ю Politico, передає ТСН.

За його словами, ці удари спрямовані на послаблення України перед новим наступом військ країни-агресора.

Єрмак вважає Харків найбільш ймовірною ціллю для головного удару країни-агресорки. Саме це місто потерпає від особливо масштабних обстрілів.

"Ми знаємо, що Путін готує нову хвилю мобілізації. Ми вважаємо, що нові контрнаступальні операції росіян можуть початися в кінці травня або на початку червня. Звичайно, ми повинні бути до цього готові. Нам все ще критично потрібні додаткові системи протиповітряної оборони, тому що без них неможливо захистити наші міста", - заявив Єрмак.

Він закликав партнерів надати Україні додаткові засоби ППО для захисту міст та лінії фронту. Зокрема, і для захисту від ударів КАБами, якими окупанти активно атакують лінію фронту.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні