Путін готує росіян до затяжної війни проти України

0
Путін готує росіян до затяжної війни проти України
Заспокоєння президента Володимира Путіна щодо стану економіки РФ є частиною зусиль Кремля з підготовки росіян до затяжної війни.

Про це йдеться у звіті Інституту вивчення війни (ISW), пише ТСН.

"Путін продовжує намагатися врівноважити протидіючі зусилля Кремля сформувати соціальні очікування щодо затяжної російської війни та заспокоїти стурбованість російського суспільства щодо економічних наслідків війни та трудової міграції", - пишуть експерти.

Путін під час виступу на 12 з’їзді Федерації незалежних профспілок Росії в Москві 4 квітня заявив, що в найближчі роки Росія відчуватиме високий попит на людський капітал і зіткнеться з нестачею робочої сили. Диктатор заявив, що майбутній дефіцит робочої сили в Росії є "абсолютно очевидним" і що для Росії "критично важливо" підвищити продуктивність праці та модернізувати та автоматизувати різні сектори економіки, такі як промислове виробництво, сфери послуг та агропромислову сферу.

Путін також заявив, що у Росії "немає великого вибору: або Росії потрібно імпортувати робочу силу з-за кордону, або потрібно підвищити продуктивність праці". Росія повинна продовжувати покладатися на міграцію для розв'язання проблеми нестачі робочої сили у РФ, що, ймовірно, сигналізує російським ультранаціоналістичним виборцям припинити заклики до політики проти мігрантів, особливо після теракту у "Крокус Сіті Холі".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні