Спецслужби рф готують новий теракт, щоб звинуватити українських партизанів

1
Спецслужби рф готують новий теракт, щоб звинуватити українських партизанів
Представники російських спецслужб намагаються організувати черговий терористичний акт. Метою провокації буде подальша спроба перекласти відповідальність за нього на українських партизанів та учасників підпілля.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram-канал кримського руху спротиву "Атеш".

Зазначається, що координаторам цього руху віднедавна стали регулярно надходити повідомлення від представників спецслужб РФ під виглядом місцевих активістів.

"Вони пропонують влаштувати диверсії у місцях масового скупчення громадянських людей", - розповіли підпільники.

Мета провокації та підготовка
У русі вказують на те, що спецслужби країни-агресора готують теракт та спробують звинуватити у цьому "Атеш". На це, зокрема, вказує "низка індикаторів та очевидна системна кампанія проти нашого руху".

Москва хоче даною провокацією мобілізувати якнайбільше росіян, які мститимуть за "українські теракти", додають у Силах спротиву.

"Вони вже створили безліч фейкових облікових записів "Атеш", фальсифікують діалоги з нашими координаторами та провокують наших прихильників на теракти", - повідомляють підпільники.

Як розпізнати фейкові адреси
Також у русі нагадали, що фейкові облікові записи майже ідентичні до їхніх попередніх координаторів, але з додатковим "s" наприкінці.

"Нагадуємо! Ми працюємо виключно проти окупантів. Сучасні чекісти готові до будь-якого злочину. Пам'ятайте, хто ваш ворог і не забувайте, що ми боремося за спільну свободу!" - наголошують партизани.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це війна! І партизанщина передбачає знищення в тилу ворога. Так що це не мирний час і не може розцінюватися як теракт
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні