Стало відомо, чому вночі вдалося збити лише половину БПЛА рф

0
Стало відомо, чому вночі вдалося збити лише половину БПЛА рф
Окупанти вкотре вдарили по Україні "Шахедами". Військові пояснили, чому вдалося збити лише половину ворожих безпілотників.

Про це повідомив речник Повітряних сил Ілля Євлаш, пише 24 канал.

Хитра тактика росіян
За словами Євлаша, Харківську область атакували дві групи ударних безпілотників з різних напрямків.

Спершу після опівночі група з 10 БпЛА залетіла на Харківщину з території Росії та попрямувала безпосередньо у напрямку обласного центру. Дещо згодом з Миколаївщини вилетіла інша група "Шахедів", яка через низку областей теж рухалася на Харківщину.

"На жаль, через близьку відстань до кордону з Росією першої групи безпілотників, не вдалося збити усі ворожі цілі", – підкреслив речник.

Євлаш зауважив, що ворог продовжує бити по мирних містах України різними видами озброєння задля посилення морального-психологічного тиску на населення. Окупанти навмисно завдають ударів саме по цивільній інфраструктурі.

Окремо військовий зазначив, що Україна дуже потребує додаткові системи Patriot, які успішно зарекомендували себе навіть у боротьбі з балістикою.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні