Відомий український співак виступить у Німеччині з російськими піснями

0
Відомий український співак виступить у Німеччині з російськими піснями
Український продюсер і репер Потап, який неодноразово говорив, що хоче прославляти нашу культуру за кордоном, запланував концерт у Німеччині, під час якого виконуватиме російські хіти з репертуару дуету "Потап і Настя" та гуртів "Время и стекло" і "MOZGI".

Про це пише УНІАН.

Блогер Богдан Беспалов звернув увагу й на те, що в афіші концерту немає згадки про збір для ЗСУ, тому цей виступ навряд чи можна назвати благодійним.

Крім того, в афіші вказано, що Потап - артист російського ретро, що також є "зашкваром".

"Олексій за роки повномасштабного вторгнення настільки закопав себе з погляду репутаційних зашкварів, що інцидент з афішею ставить жирну крапку в прозорості його проукраїнських намірів і репутації. Афіша затверджується завжди з менеджментом і самим артистом. Потап не міг не знати про презентацію себе як "артист російського ретро", - висловився Беспалов.

Блогер додав, що Потап не хоче відмовлятися від розкішного життя, тому вибирає будь-який спосіб заробітку.

"На продюсування до нього ніхто не хоче йти, запиту на пісні від артиста в українців немає, репертуару з яким можна гастролювати теж немає. Джерел доходу майже не залишається і доведеться стягнути пояс", - додав Беспалов.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні