У області на заході України оголосили в розшук понад 2000 ухилянтів

0
У області на заході України оголосили в розшук понад 2000 ухилянтів
Від початку цього року на Львівщині оголосили в розшук понад 2000 військозобов’язаних чоловіків. Поліцейські розшукали та доставили в ТЦК більше ніж 1200 ухилянтів (понад 50%), ще 920 перебувають у розшуку.

Про це повідомили у Львівському обласному ТЦК та СП, пише ZAXID.NET.

У період з 1 січня до 31 березня районні ТЦК та СП Львівської області скерували у підрозділи поліції звернення щодо доставки 2146 осіб, які вчинили адміністративні правопорушення за ст.210 КУпАП (порушення військовозобов'язаними чи призовниками правил військового обліку, неявка їх на виклик до військового комісаріату без поважних причин).

За цей період поліцейські розшукали та доставили 1226 осіб до ТЦК та СП, решта ще перебувають в розшуку.

«Решта військовозобов’язаних не були доставлені у з в’язку з тим, що багато поданих у розшук не проживають за місцем реєстрації, виїхали за межі Львівської області, працюють в інших областях України тощо», – зазначили у Львівському обласному ТЦК та СП.

Водночас у військкоматі не розголошують дані, скільки мешканців Львівщини були оголошені в розшук за ухилення від мобілізації від початку повномасштабного вторгнення Росії на територію України.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні