Дзеркальна дата 04.04.2024: що варто зробити в цей день, щоб залучити удачу

0
Дзеркальна дата 04.04.2024: що варто зробити в цей день, щоб залучити удачу
День потрійної четвірки, 04.04.2024, привертає увагу не лише своєю унікальною послідовністю чисел, але й глибшим значенням, яке приховується за цією дзеркальною датою. Вважається, що числа мають особливу енергетику та здатні впливати на наші життя, а дата з трьома четвірками обіцяє бути особливо магічною.

Про це пише Апостроф.

Що варто зробити в цей день
Віриться, що подібні дні відкривають містичні шляхи до можливостей. Це чудовий час, щоб зробити крок назустріч своїй меті. Окрім загадування бажань, це ідеальний момент для дійсно конкретних кроків на шляху до власної продуктивності.

Ось що можна зробити в день потрійної четвірки:

• призначити зустрічі та організувати переговори;

• ретельно спланувати майбутнє;

• зважитися зробити пропозицію коханій людині;

• влаштувати весілля під час таких унікальних дат також вважається гарною прикметою.

Чого не варто робити
Варто зазначити, що день з високою енергетикою сприятливий для тих, хто має добрі наміри. Водночас особи з негативним настроєм можуть зіткнутися саме з тими ж наслідками, які вони несуть у світ. Ризикують зазнати невдачі ті, хто вдається до сварок, заздрості або завдає біль своєму оточенню.

У день, коли дата утворює дзеркальність, краще уникати занять магією чи спіритизмом. Проте медитація та інші духовні практики залишаються бажаними.

Ритуали на фінанси, успіх та щастя
Фінанси відіграють ключову роль в житті людини, відкриваючи шлях до різноманітних можливостей та ресурсів. Багато хто звертається до проведення особливих ритуалів, аби залучити більше грошей у своє життя. В таку дзеркальну дату можна провести наступні ритуали:

Чайний ритуал для залучення грошей

Варто заварити чай у прозорому скляному горнятку, додавши мед, і поставити на листок паперу. Під час розмішування чаю за годинниковою стрілкою подумки зосередьтеся на фінансовому достатку та виключно позитивних аспектах. На папері напишіть: "Чай приносить гроші". Випийте напій, а папір покладіть у свій гаманець та носіть рік як амулет, що притягує багатство.

Замовляння на успіх

Покладіть ліву руку на серце і промовте такі слова: "Щастя поряд зі мною, біди - за моєю спиною. Новий день починаю, щастя собі бажаю. Удача поряд зі мною ходить, як побажаю, так і зробить".

Ритуал із каструлею для залучення щастя

Помістіть повну водою каструлю на центр столу, оточивши її трьома запаленими церковними свічками, розташованими у формі трикутника. Вимовте наступне замовляння тричі: "Залучаю в своє життя удачу і щастя. Водиця, прожени від мене всі нещастя. Амінь!”. Після цього облийте себе водою з каструлі, для цього можете перейти у ванну, не витираючи тіло після ритуалу - вода повинна самостійно висохнути на шкірі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні