У Польщі фанати побили колишнього тренера українського футбольного клубу

0
У Польщі фанати побили колишнього тренера українського футбольного клубу
Головного тренера польського ФК «Заглембе Сосновець» Олександра Хацкевича побили фанати через невдоволення останніми результатами команди.

Про це 3 квітня повідомив польський спортивний портал Meczyki.pl, передає zaxid.net.

Зазначається, що фанати прийшли на тренування команди, і після того, як відбулася «жорстка розмова з гравцями», ультрас атакували Хацкевича. Білоруський тренер отримав кілька ударів ногами по обличчю. Про його стан нічого не повідомляється.

Колишній гравець та тренер київського «Динамо» Олександр Хацкевич очолив «Заглембе Сосновець» цьогоріч у зимове міжсезоння. Під керівництвом білоруського фахівця команда провела шість офіційних матчів, у яких набрала лише 2 очки.

Згодом Хацкевича розкритикували ЗМІ через «тренерський експеримент». З’ясувалось, що він замкнув своїх гравців у роздягальні та сказав їм «самостійно обирати тактику» на матч проти «Катовіце». В результаті «Заглембе» розгромно програв матч з рахунком 0:4. Наразі команда займає останнє місце в турнірній таблиці.

Олександр Хацкевич – український та білоруський футболіст, грав на позиції півзахисника. Колишній футболіст і тренер київського «Динамо». Від початку повномасштабної війни Хацкевич послідовно підтримував Україну. В одному з інтерв’ю він розкритикував білоруських спортсменів за мовчання й страх висловити чітку позицію щодо повномасштабної війни проти України, яку Росії допомогла розв'язати Білорусь.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні