Завтра в Україні прогнозують сніг

0
Завтра в Україні прогнозують сніг
4 квітня в Україні буде найхолодніший день з найближчої перспективи. Можливий навіть мокрий сніг.

Про це попередила синоптик Наталка Діденко.

"У північних та західних областях України навіть вдень температура повітря не перевищуватиме +6...+11 градусів", - каже вона.

У центральній частині України, за словами синоптика, погода буде строкатою. Так, на Вінниччині та Полтавщині очікується +8...+12 градусів. На Черкащині та в Кропивницькому з районами +12...+17 градусів, а на Дніпропетровщині повітря прогріється до +19 градусів.

У харківській області буде +10...+14, на донеччині - до +18, а на Луганщині - до +20. У південній частині, за прогнозом Наталки Діденко, очікується +15...+20 градусів.

"Опади найбільш ймовірні на півночі, заході та на північному сході України - дощ, місцями можливий мокрий сніг", - попереджає синоптик. На решті території України, за її даними, буде без опадів.

Вітер 4 квітня в Україні буде помірним, тільки на північному сході можливі пориви до 15-20 м/с. "Пилові масиви з Сахари залишають нашу територію", - каже експерт з погоди.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні