У Повітряних Силах розповіли про загрозу авіаційних ударів з території Білорусі

0
У Повітряних Силах розповіли про загрозу авіаційних ударів з території Білорусі
Українські Збройні сили не виключають можливості авіаційних атак з території сусідньої Білорусі. Зокрема, й через те, що з її території наступали російські війська на початку повномасштабної війни.

Про це повідомив спікер Повітряних сил ЗСУ Ілля Євлаш в ефірі телемарафону, пише ТСН.

"Ми вже бачили, як так званий білоруський "президент" надавав територію для наступу російських військ під час початку повномасштабного вторгнення. Звісно, ми не виключаємо авіаційного застосування з їх території", - наголосив Євлаш.

За його словами, оскільки авіація РФ за досить короткий час може переміщатися на великі відстані та проводить навчання на території Білорусі, використовуючи її аеродроми, то загроза існує.

"Звичайно, загрозу вона (Білорусь - Ред.) несе - як ракетних, так і бомбових ударів. Ми готові до різного розвитку подій, слідкуємо за переміщенням літаків, їхніми зльотами, використовуємо наші розвіддані та партнерів", - наголосив речник Повітряних сил ЗСУ.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні