Військовий ЗСУ різко висловився про мобілізацію в Україні

0
Військовий ЗСУ різко висловився про мобілізацію в Україні
Мотивація йти воювати - вже не актуальна тема з точки зору питання "хочу/не хочу", адже люди на фронті закінчуються. Наразі всі ті, хто мав поклик йти захищати батьківщину, давно воюють або ж загинули.

Про це він сказав "Укрінформ".

Україна вже вдосталь награлася в соплі в контексті теми про мобілізацію. Військовий з Херсонщини Василь Паламарчук, який з перших днів повномасштабної воює з РФ, каже, що особисте бажання чоловіка: воювати чи ні - його вже мало хвилює.

Василь вважає, що в Україні мають ухвалити обов’язкову мобілізацію для всіх.

"Щодо мотивації - той, хто мав мотивацію, уже давно тут або помер. У тилу лишилися ті, хто не хоче. А хочеш ти чи не хочеш - мене це мало колише. Все. Ми награлися в оці соплі. Я відправляю людей виконувати бойові завдання, вони зазнають поранень, гинуть. А ким мені їх замінювати?" - пояснив військовий.

Він поділяє думку про те, що війна з Росією не закінчиться, навіть якщо поточні бойові дії перейдуть у стадію паузи. Ворог не залишить наш народ у спокої й вже через років 5-6 може знову полізти через кордони, сказав Василь. Військовий вважає, що чим більше людей зараз отримають досвід в окопах, тим більший шанс вижити Україні як незалежній державі.

Водночас він заявив, що для тих, хто зараз в окопах, немає ніяких дискусій про потребу мобілізувати більше людей. "Ніяких дискусій немає. Люди закінчуються. Люди закінчуються постійно", - сказав він.

За словами Василя, несправедливо, що хтось ховається від армії в теплі біля своєї жінки, розказуючи, що економічно підтримує фронт.

"Вони повинні бути тут. Я б із задоволенням помінявся з ними місцями, донатив по 100 гривень на день, був би на "передовій економічного фронту" і розказував, як треба воювати", - акцентував Василь.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні