4 предмети, які кладуть поруч із грошима, щоб вони примножувались

0
4 предмети, які кладуть поруч із грошима, щоб вони примножувались
Аби у вашій домівці водилися гроші, існує декілька порад, яких дотримувалися наші предки.

Про це пише Радіо Трек.

Дріжджі
Ще з давніх-давен у людей була віра в те, що для того, щоб у будинку завжди були гроші, потрібно в гаманець покласти маленький пакетик сухих дріжджів. Можливо, декому це може здатися смішним, лише наші предки вірили, що як тісто росте від дріжджів, так і кількість грошей буде примножуватись.

Осика
Здавна люди були переконані, що це дерево має магічні властивості. Наші пращури вважали, що осиковий лист є символом багатства та грошей. Якщо покласти його поруч із тим місцем, де ви зберігаєте гроші, то він сприятиме притягненню багатства.

Щаслива купюра
Якщо ви витратите щасливу купюру, то не зможете накопичити гроші, і подальше життя проходитиме у злиднях. Радять використовувати банкноти, на яких є дата вашого народження. Дуже добре, якщо будуть дві останні цифри.

Монета з червоною ниткою
У Китаї прийнято прив'язувати до монет нитки червоного кольору. Китайці переконані, що цей талісман сприятиме надходженню грошей до сім'ї. На вигляд це звичайна кругла монетка, всередині якої є квадратний отвір. Досить часто на цих монетах бувають зображені ієрогліфи. Вони й символізують багатство.

Зазвичай, такі монетки кладуться якомога ближче до грошей. Головна тут кількість. Якщо покладете 2 монетки, то це дасть можливість накопичити трохи більше грошей, а 3 монети дозволять домогтися кар'єрного зростання.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні