Рівненський військком після скандального відео написав рапорт на переведення

0
Рівненський військком після скандального відео написав рапорт на переведення
Начальник Рівненського об’єднаного міського ТЦК та СП полковник Олександр Ярмошевич, який потрапив у скандал із поцілунками колег на роботі, написав рапорт на звільнення.

Про це 1 квітня повідомили на Facebook-сторінці Оперативного командування «Захід».

У відомстві зазначають, що командування не має претензій щодо виконання офіцером його службових обовʼязків, втім зауважили, що особисті питання військовослужбовці не повинні вирішувати на робочому місці.

«Беручи до уваги суспільний резонанс від публікації матеріалів, зазначений офіцер з власної ініціативи написав рапорт про переведення його для подальшого виконання службових обовʼязків до однієї з бойових частин. Наказ про його призначення до нового місця служби підписаний відповідним керівництвом», – йдеться у повідомленні.

Крім того, правоохоронці наразі встановлюють, за яких обставин у службовому приміщенні встановили приховані відеокамери.

Нагадаємо, наприкінці березня на проросійський каналах опублікували відео, в якому фігурував начальник Рівненського об’єднаного міського ТЦК та СП 36-річний Олександр Ярмошевич. Посадовець у різні часові відрізки цілувався з різними співробітницями. 28 березня на Facebook-сторінці Сухопутних військ ЗСУ повідомили, що за цим фактом керівництво вирішило ініціювати проведення службової перевірки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні