На Волинській митниці затримали українця та німця: що сталось

0
На Волинській митниці затримали українця та німця: що сталось
На пункті пропуску «Устилуг» затримали українця та німця за спробу перевезення особливо небезпечних наркотичних засобів.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Волинської митниці.

«Речовину рослинного походження сіро-зеленого кольору вагою брутто 30 грам та металевий предмет для споживання канабісу приховав від митного контролю 58-річний українець. Він виїжджав до Польщі як водій вантажівки. Ще 4 зіп-пакетика вагою брутто 26 грам було вилучено з авто громадянина Німеччини, який в'їжджав до нашої держави», - йдеться у дописі.

В обох випадках справами нині займаються слідчі СБУ. До них скеровані повідомлення про протиправні діяння, що містять ознаки злочинів, попередньо кваліфікованих за ознаками статті 305 Кримінального кодексу України.

Контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів чи прекурсорів або фальсифікованих лікарських засобів, тобто їх переміщення через митний кордон України поза митним контролем або з приховуванням від митного контролю, карається позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні