Росіяни можуть піти у наступ на ще одному напрямку

0
Росіяни можуть піти у наступ на ще одному напрямку
Росія готує додатковий резерв, який може використати для відкриття ще одного відрізку фронту.

Про це сказав командир батальйону ударних безпілотних авіаційних комплексів Ахіллес 92-ї Окремої штурмової бригади імені Кошового Отамана Івана Сірка Юрій Федоренко в інтерв'ю Radio NV.

Так, він зазначив, що Росія проводить приховані мобілізаційні процеси і підняла ставку так званих підйомних - за підписання контракту із російськими окупаційними військами зараз виплачують від шести тисяч доларів, що для провінційних депресивних містечок РФ дуже багато.

"Вони формують додатковий резерв. Цей резерв може так чи інакше бути застосований або для продовження натиску на поточній лінії бойового зіткнення, або для відкриття іншого напрямку зосередження зусиль, тобто ще одного відрізка фронту", — сказав Федоренко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні