Відомий український комік відверто зізнався, чому не пішов на фронт

0
Відомий український комік відверто зізнався, чому не пішов на фронт
Відомий комік, актор і телеведучий Сергій Середа відповів, чи піде воювати на фронт у разі потреби.

Про це пише Styler з посиланням на інтерв’ю шоумена для YouTube-каналу "Розмова".

Що думає про можливу мобілізацію Сергій Середа
Зі слів зірки, після початку повномасштабної війни він відправив дружину, співачку MamaRika, із сином за кордон, а сам хотів піти добровольцем на фронт, але потім передумав.

"Чи ми от зараз тут сидимо і чи ми не боїмося? Та ми 100% боїмося. І це в першу чергу. В мене є цей страх. Я не збираюсь нікого тут обманювати. Буду я там корисний чи не буду, це вже десяте запитання. Чи маю я права туди йти, чи не маю? Чи типу кращий я за когось, хто там? Звісно ні", - сказав Сергій.



"Що я можу робити, допоки я тут? Я маю максимально допомагати своїй країні. Я маю максимально допомагати тим, хто знаходиться там. Це те що я можу. Боюсь? Так, боюсь. Я не збираюсь зараз в першу чергу вип’ячувати такі фрази, типу: "Від мене більше користі тут ніж там". Ну це все і так зрозуміло", - додав він.

Водночас шоумен визнає, що людині, в якої "на нулі" знаходиться чоловік, брат чи син, відчуває несправедливість до тих, хто оправдовується своєю допомогою в тилу.

"Людина, в якої знаходиться чоловік, брат чи син там, ці твої фрази їй до… Людина відчуває несправедливість в першу чергу. Ті, хто там, це справжній цвіт нації. Це справжні герої. І це ті люди, якими ми маємо всі дійсно пишатися. Вони на відміну від нас змогли. Вони пішли", - зазначив Середа.



Нагадаємо, раніше ведучий розповідав, що піти добровольцем на фронт його відмовила кохана. MamaRika зі сльозами на очах просила чоловіка залишитися з нею і дитиною.

Тоді Середа ображався на неї. За словами виконавиці, він не пішов воювати тільки заради сина.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні