На західному кордоні затримали групу чоловіків

0
На західному кордоні затримали групу чоловіків
Чоловіків зловили на українсько-угорському кордоні разом з ділками, котрі мали забезпечити їм незаконний перехід.

Про це інформує Державна прикордонна служба України.

46-річний мешканець Закарпаття познайомився з жителями Івано-Франківщини й Сумщини в Ужгороді. Після знайомства він пообіцяв переправити їх усіх через кордон за 21 500 доларів США. Також в “операції” був залучений ще один ділок, який мав забезпечити “технічні” моменти.

“Було проведено санкціонований обшук транспортного засобу переправників, у ході якого правоохоронці вилучили грошові кошти та чорнові записи ділків”, — пишуть на сторінці ДПСУ.

В результаті організаторам оголосили підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 3 ст. 332 ККУ, а інших чоловіків притягнуто до адмінвідповідальності за ч.2 ст.204-1 КУпАП “Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України”.

“Ужгородським міськрайонним судом фігурантам кримінального провадження обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави: для організатора – 242 400 грн, для пособника – 181 680 грн. Тривають слідчі дії”, — зазначають прикордонники.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні