Відомий ведучий заявив, що зустрічався з Олею Поляковою і показав їхні спільні фото

0
Відомий ведучий заявив, що зустрічався з Олею Поляковою і показав їхні спільні фото
Відомий TikTok блогер та ексучасник шоу "Мастер Шеф" Владислав Міцкевич шокував, що мав стосунки зі співачкою Олею Поляковою.

Про це пише ТСН.

Вночі на своїй сторінці в Instagram Міцкевич запостив неоднозначні сторіз, які буцімто підтверджують роман між ним та артисткою. Блогер, який з Поляковою вів кулінарний проєкт "Він готує, вона керує", заявив, що рік зустрічався з артисткою та показав квартиру, в якій вони нібито жили разом:

"Півроку у цій квартирі, у мене лежить контракт, я можу показати. Скільки вона тут сторіз записала з цього ракурсу, з такого. Для вас це був секрет. Ось вона приїхала до кінця забирати свої речі, вона з*балася з нашого дому. Наступні сторіз доказ, що ми разом були", - сказав Міцкевич, а також демонстративно викинув з вікна туфлі, які нібито належать Поляковій.

Разом з тим Міцкевич опублікував кадри, на яких обіймається та цілується нібито з Поляковою.







Зазначимо, що на ранок блогер видалив всі сторіз, у яких розповідав про роман нібито з Поляковою.

Тим часом зірковий блогер-пліткар Богдан Беспалов звернувся до Влада Міцкевича за коментарем, аби той пояснив, що це було вночі. На що він лакончіно відповів, що йому "шкода туфлі".



Зауважимо, що сама Оля Полякова поведінку свого ексколеги поки ніяк не прокоментувала.

Нагадаємо, що Оля Полякова та Влад Міцкевич потоваришували після кулінарного проєкту "Він готує, вона керує". У березні 2023 року Полякова з’явилася на допрем’єрному показі українського анімаційного фільму "Мавка. Лісова пісня" разом з Міцкевичем.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні