У МЗС назвали умову, за якої рф наважиться атакувати країни НАТО

0
У МЗС назвали умову, за якої рф наважиться атакувати країни НАТО
Росія зможе напасти на країни НАТО, якщо переконається, що відповідь Альянсу не буде «адекватною».

Про це заявив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба в інтерв'ю The Times of India, передає Главком.

«Я не знаю, коли, але Росія може напасти на НАТО за однієї умови. Якщо вона дійде висновку, що відповідь НАТО не буде адекватною. Росія зможе використати розбіжності всередині альянсу, щоб не отримати негайної та нищівної відповіді від НАТО», – вважає Кулеба.

За словами міністра, стратегічною метою Росії є «не тільки завоювання України, а відновлення слави Радянського Союзу на міжнародній арені».

Він наголосив, що російський диктатор Володимир Путін казав, що розпад Радянського Союзу був найбільшою геополітичною катастрофою XX століття. Росія не згодна з незалежністю країн Центральної Азії, оскільки Кремль досі розглядає їх як колишні провінції.

«Отже, майбутнє російського імперіалістичного проєкту залежить від України. Коли Росія програє цю війну, їй доведеться прийняти нову політичну модель, яка не передбачає імперіалістичної експансії. Якщо Росія не зазнає поразки в Україні, то Путін надихнеться своїм успіхом і рушить у країни НАТО», – сказав очільник МЗС.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні