Військовий оглядач назвав напрямки, де рф може піти у наступ

1
Військовий оглядач назвав напрямки, де рф може піти у наступ
Зараз російські війська виснажені після складної та неефективної наступальної кампанії, але готуються до нового наступу.

Про це розповів в ефірі телемарафону військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко, пише Уніан.

"Якщо ми говоримо про наступ на 2024 рік, то дійсно вони до цього готуються. У них є на другу половину 2024 року відповідні плани. Але через виснаження особового складу російських окупаційних військ, вони не можуть відновити ресурс та створити повноцінні ударні угруповування. Тому майбутній наступ буде відбуватися локаційно - скоріше за все, це буде напрямок Часового Яру. Також це може бути Куп'янськ і район Вугледару. Тобто повторення Авдіївської наступальної кампанії по окремо взятих локаціях", - зазначив Коваленко.

Крім того, він прокоментував інформацію росЗМІ стосовно нібито плану диктатора Володимира Путіна захопити Харків та на цьому закінчити воєнні дії.

"Треба просто порівняти, скільки вони витратили ресурсу на те, щоб захопити маленьке місто Авдіївку, де площа бойових дій була неповні 29 кілометрів. Там було застосовано понад 120 тисяч особового складу. І скільки їм знадобиться ресурсу, щоб просто дійти чи оточити Харків. Чи є таке угруповування на території РФ чи воно формується? Ні, такої можливості просто немає, це банальне ІПСО", - сказав експерт.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
https://vkdu.tspu.org/4979/

Это означает, что все ТЦК и СП имеют один общий для всех статус. Они все принадлежат к инфраструктуре мигрант-рейдер ЕДР-фамильной юрисдикции, которая действует на территории Украины исключительно на свой страх и риск в целях извлечения прибыли с такой деятельности, как искусственно создаваемые войны. Их валютное обеспечение осуществляют соответствующие фонды частных военных транснациональных корпораций. Объектом деятельности всех ТЦК и СП является продажа «живого товара» частным военным транснациональным корпорациям под так называемым благородным названием «защита родины» этого же самого «живого товара».
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні