На заході представники ТЦК силоміць заштовхали чоловіка в авто

1
На заході представники ТЦК силоміць заштовхали чоловіка в авто
У Хмельницькому обласному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки відреагували на відео з інцидентом між військовими й цивільним.

Про це повідомили на сторінці Хмельницького обласного ТЦК та СП.

Там зазначили, що чоловік перебуває в розшуку за ухилення від мобілізації.

"Мережею інтернет шириться відео, на якому зафіксований інцидент між людьми в військовій формі і цивільним біля транспортного засобу, щодо виникнення конфліктної ситуації між цивільним чоловіком та військовослужбовцями РТЦК та СП. З’ясовано, що у громадянина законних підстав на відстрочку по мобілізації (які передбачені 23 статтею Закону України "Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію") немає, і останній безпідставно систематично уникає військової служби в Збройних Сил України. Та перебуває в розшуку за ухилення від мобілізації", - йдеться у повідомленні.

У ТЦК також наголосили, що з боку військовослужбовців не було вчинено жодних протиправних дій щодо ухилянта. Його доправлили у військкомат.

Ймовірно, йдеться про відео, яке у мережі поширили сьогодні, 28 березня, де представники територіального центру комплектування у Хмельницькому заштовхали чоловіка в автомобіль. На кадрах видно, що після розмови представники ТЦК та СП беруть чоловіка під руки й практично заносять в автівку.

У соцмережах пишуть, що інцидент стався на вул. Староміській.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ага, отже силою заштовхувати людину в бус це законні дії. Браво зелені! Ви зробили українців ще раз!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні