Вночі російські ракети, які летіли на Україну, зникли з радарів: у чому причина

0
Вночі російські ракети, які летіли на Україну, зникли з радарів: у чому причина
Вночі проти 28 березня росіяни намагалися атакувати південь Одеської області ракетам Х-22. Втім, повітряні цілі зникли з українських радарів.

Про це під час телемарафону розповіла керівниця об'єднаного пресцентру ОК "Південь" Наталія Гуменюк, пише ТСН.

За її словами, подібні ситуації фіксуються не вперше. Ймовірно, виникли якісь проблеми у повітрі.

"Ту-22 є носієм надзвукових ракет Х-22, працювати по них дуже складно. Водночас вони не дуже сучасні. Хоч ворог і працює над їхнім осучасненням, доводячи до рівня Х-32 і так далі. Вже не перший раз фіксуються моменти, коли у них виникають якісь негаразди у повітрі. Цілком ймовірно, що могла відбутися така сама ситуація", - розповіла Гуменюк.

До слова, Сили оборони півдня інформували, що вчора ввечері з літаків Ту-22М3, з акваторії Чорного моря, росіяни спрямували ракети Х-22 в бік півдня Одещини, а згодом із Су-30 - протирадіолокаційну ракету. Відомо, що повітряні цілі втратили бойову спроможність в акваторії моря.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні