У ЗСУ попередили українців про загрозу удару ракетами «Циркон»

0
У ЗСУ попередили українців про загрозу удару ракетами «Циркон»
Речниця Сил оборони Півдня Наталія Гуменюк прокоментувала свою заяву щодо можливого масштабного удару по території України із використанням ракет "Циркон". За її словами, росіяни шукають нові способи тиснути на Україну.

Про це вона сказала в ефірі телемарафону, пише Главред.

Вона наголосила на тому, що варто враховувати потенційну небезпеку через використання нового російського озброєння.

Гуменюк зазначила, що її словами про накопичення росіянами ракет "Циркон" означає, що потенційно, окупанти можуть продовжити стратегію завдання таких ударів і це потрібно враховувати.

"Практику ми вже бачили. Удар по Києву балістикою з Криму означає, що ворог вишукує способи, яким чином тиснути з найнесподіваніших напрямків, і з використанням озброєння, яке буде ускладнювати роботу наших систем ППО", – сказала Гуменюк.

Вона відзначила, що Збройні Сили України розуміють, які види зброї готова застосувати Росія. Нажаль, противник продовжує модернізувати своє озброєння і намагається знаходити способи тиску на всій території України, а не лише на фронтових ділянках.

Крім того, Наталія Гуменюк відреагувала на заяву заступника міністра з питань розвитку стратегічних галузей промисловості Тимура Ткаченка, який закликав українців не ігнорувати сигнали повітряної тривоги сьогодні, 27 березня.

У ефірі Новини Live начальниця об'єднаного координаційного прес-центру Сил оборони Наталія Гуменюк підкреслила, що такі попередження постійно залишаються актуальними.

"Такі попередження постійно актуальні, особливо під час війни. Щодня кожен українець повинен звертати на це увагу і, за необхідності, спускатися в укриття для власної безпеки",– наголосила вона.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні