Відома українська співачка закрутила новий роман

0
Відома українська співачка закрутила новий роман
Українська співачка TAYANNA після важкого розриву з ексбойфрендом закрутила новий роман.

Про це пише ТСН.

Співачка вкрай рідко ділиться подробицями свого особистого життя, проте зробила виняток. TAYANNA зізналася, що її серце нині вже не вільне. До подробиць знаменитість вдаватися не стала, лише зазначила, що вони з коханим перебувають лише на стадії зародження почуттів і він не належить до бізнесу або політики.

"Колись мені Алан Бадоєв сказав, що я не вмію брехати, бо мої очі видають все й одразу. Мені здається, коли я закохана, то мої очі сяють на весь світ. Я не можу сказати, що це якісь стосунки, але почуття народилися. Дуже вдячна богові, бо я дуже давно не закохувалася і у мене давно не було романтичного стану, коли хочеться ділитися любов'ю", — розповіла співачка в програмі від "Люкс ФМ".



Також зірка зізналася, що найголовніше для неї у стосунках — "підтримка й обійми".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні