Таролог попередив українців про підлі плани росії

0
Таролог попередив українців про підлі плани росії
Переможниця "Битви екстрасенсів", тарологиня Яна Пасинкова вважає, що у квітні та навіть влітку 2024 року Росія намагатиметься наступати на Україну.

Про це вона сказала на своєму ютуб-каналі, пише ТСН.

Яна Пасинкова пояснила, що окупаційна армія і надалі хоче наступати на Україну та прагне залишити українців без ресурсів для існування.

"Залишити без елементарних ресурсів, зробити так, щоб люди хворіли. Є плани про приєднання території. Далі вони хочуть йти по своїх же трупах. Людей нічого не зупинити. Ми ж знаємо, що зупинить, але росіяни думають по-іншому", - сказала переможниця "Битви екстрасенсів".

Яна Пасинкова додала, що влітку окупант теж намагатиметься наступати на територію нашої держави.

"Є загроза того, що вони будуть застосовуватиме заборонені прийоми. Це стосується війни, людей. Причому там навіть Гітлер куритиме збоку", - пояснила тарологиня.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-13

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні