На фронті загинули троє військових з Волині

0
На фронті загинули троє військових з Волині
На Донеччині загинув 50-річний Герой з Волині Ігор Журавель.

Про це повідомив міський голова Луцька Ігор Поліщук.

Мешканець села Рокині Луцької міської територіальної громади Журавель Ігор Якович, 25.01.1974 року народження, був призваний на військову службу по мобілізації до складу військової частини на посаду стрільця-помічника гранатометника 2 механізованого відділення 2 механізованого взводу механізованої роти.

Старший солдат Журавель Ігор Якович загинув 21 березня 2024 року під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі населеного пункту Старомайорське Донецької області.


На війні з російськими окупантами загинув 35-річний військовослужбовець із села Світязь на Волині Міщук Ярослав Миколайович.

Про це повідомили у Шацькій громаді.

Ярослав був мобілізований 1 грудня 2023 року у військову частину А 0284, служив в аеромобільних військах.

З 15 лютого 2024 року захисник вважався зниклим безвісти. Свій останній бій Ярослав Міщук прийняв на Донеччині. У захисника у Світязі залишилася сестра.

«Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким Героя. Схиляємо голови перед світлою пам’яттю воїна, який віддав своє життя за Україну», - висловлюють співчуття рідним у громаді.

Кортеж з тілом загиблого прибуде до Шацька у вівторок, 26 березня. Цього ж дня відбудеться чин відспівування Героя у Петро-Павлівському монастирі села Світязь.



У суботу, 23 березня, в лікарні помер захисник з Волині Вадим Ховайло.

Про це повідомили у Цуманській громаді.

Відомо, що військовослужбовець військової частини А 7019 ЗСУ Вадим Ярославович Ховайло помер від отриманих травм, внаслідок нещасного випадку.

49-річний воїн проживав у селищі Цумань Луцького району Волинської області.

«Висловлюємо співчуття рідним і близьким покійного», - висловлюють співчуття у громаді.

Чин поховання воїна відбудеться у вівторок, 26 березня 2024 року.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні