На заході України 19-річна донька зарізала власного батька

0
На заході України 19-річна донька зарізала власного батька
У Закарпатській області під час сварки 19-річна дівчина зарізала 52-річного рідного батька.

Про це повідомили у поліції регіону.

До поліції Мукачева від медиків надійшло повідомлення про те, що вони констатували смерть місцевого мешканця, на тілі якого виявили ножове поранення в області шиї.

Трагедія трапилася в одній з квартир багатоповерxового будинку у Мукачеві.

"Між 52-річним чоловіком та його 19-річною донькою виник конфлікт, під час якого остання раптово сxопила ніж та завдала батькові удар в область шиї. Чоловік від отриманої травми помер", - йдеться у повідомленні відомства.

Поліцейські допитали родичів та сусідів, та з’ясували, що в сім’ї загиблого й раніше траплялися сварки й домашнє насильство, однак із відповідними заявами до поліції ніхто не звертався.

Наразі слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст.115 Кримінального кодексу України - умисне вбивство. Дівчину поліцейські затримали у порядку ст.208 КПК України. Слідство триває.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні