Волинянин пройшов до наступного етапу відомого кулінарного шоу

0
Волинянин пройшов до наступного етапу відомого кулінарного шоу
Житель села Велика Глуша Камінь-Каширського району Волинської області Віталій Наливайко пройшов до наступного етапу телевізійного кулінарного проєкту «МастерШеф».

Про це пише ВСН.

У суботу, 23 березня, відбувся 7 випуск нового, 13 сезону програми «МастерШеф».

Перше випробування провели форматі командної гри, але з невеликими змінами: учасникам не видавали кольорові фартухи.

Конкурс був спрямований на те, щоб змусити учасників забути про свої партнерські зв’язки та оцінювати суперників об’єктивно. Для цього капітанів розмістили в окремій кімнаті і на екрани вивели лише руки кухарів, які виконують приготування страв. Таким чином, капітани не могли визначити, де їхня команда, а де команда суперників.

У другому випробуванні учасники робили вибір між часом і продуктами. Під кожною коробкою булипродукти, з яких можна починати готувати. Якщо їх не вистачає, то можна відкрити наступну через 5 хвилин. Проте, поки учасник відкриває коробки, готувати заборонено. Якщо кулінар починає готувати, то вже не можна відкривати наступні коробки.

Віталій зазначив, що хотів погратися з цитрусовими смаками. За 55 хвилин він приготував перець з обсмаженими грибами та цибулею з цитрусом, а також мітболи з соусом на основі яблучного пюре.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні