Зірка фільмів для дорослих розповіла, чим її дратують українці

0
Зірка фільмів для дорослих розповіла, чим її дратують українці
Українська зірка фільмів для дорослих Джозефіна Джексон (справжнє ім'я - Юлія Сенюк), яка відома в усьому світі, відверто зізналася, чим її дратують мешканці нашої країни. За словами акторки, нині вона помічає багато негативу.

Про це повідомляє Styler з посиланням на інтерв'ю Джексон, яке вона дала Олексію Суханову.

Що дратує зірку фільмів для дорослих
За словами Джозефіни, за понад два роки повномасштабної війни РФ проти України вона помітила, як змінилися мешканці нашої країни. І є те, що її дратує.

"Те, що українці стали злішими, дуже злі. А це відчувається в усьому, особливо в соцмережах. Коли вони накидуються один на одного ні за що", - зазначила актриса.

Вона також заявила, що з цим треба боротися. Українці, стверджує Джексон, мають направити злість на щось інше.

"Тобто треба заспокоїтись і всю свою злість в правильне русло, я би сказала, направити, а не на самих себе. Тому що якщо ми будемо між собою отак битися, можна так сказати, сваритися, то як ми будемо далі перемагати?" - зазначила Джозефіна.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні