У тролейбусі чоловік побив палицею 13-річну дитину

0
У тролейбусі чоловік побив палицею 13-річну дитину
У суботу, 23 березня, під час руху тролейбуса №22 у Львові один з пасажирів вийняв палицю і почав бити 13-річну дівчинку, яка сиділа на сидінні попереду. Така поведінка була несподіванкою для всіх, однак за кілька секунд інші пасажири зорієнтувалися, захистили дитину, а неадекватного чоловіка затримали.

Про інцидент повідомили у Telegram-каналі Zahidwtf 24/7 і оприлюднили відео з камери спостереження тролейбуса, пише zaxid.net.

При цьому невідомо, як воно опинилось у розпорядженні анонімного Telegram-каналу. На відео видно, як чоловік кремезної статури в кепці і спортивній куртці спершу спокійно сидить, тримаючи руками за обличчя, а потім раптово піднімається, витягує з-за пазухи коротку палицю та починає бити нею дівчину. Жертва починає тікати, але нападник її переслідує по салону тролейбуса.

У прес-службі патрульної поліції Львова зазначили, що інцидент трапився близько 15:20. Чоловіка затримали і доставили у відділ поліції для встановлення особи. Потерпілу дівчинку 2011 року народження шпиталізували.

Додамо, що толейбус №22 курсує від університету імені Франка в центрі до автовокзалу на вул. Стрийській.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні