Що буде з організмом, якщо щодня снідати лише вівсянкою

2
Що буде з організмом, якщо щодня снідати лише вівсянкою
Вівсянка багата білком і клітковиною. Через 2 місяці сніданків вівсяною кашею зменшується тяга до солодкого та покращується обмін речовин.

Про це заявила хорватська блогерка Івона Павичич, яка зважилася на експеримент та щодня снідала вівсянкою, пише gazeta.ua.

Після кількох тижнів експерименту Павичич почала скидати вагу та відмовилася від перекусів. За 2 місяці вона схудла на 3 кг, виключивши шкідливі продукти протягом дня й переставши зловживати солодощами.

Завдяки вмісту в пластівцях бета-глюкану в організмі відбуваються такі зміни: знижується рівень холестерину, знижується рівень цукру в крові, збільшується кількість корисних бактерій у травному тракті. Вівсянка також бореться із закрепами.

Перевагу слід надавати натуральним пластівцям. Вони повинні бути світлого або кремово-жовтого відтінку, без великої кількості темних вкраплень, лушпиння та інших сторонніх домішок. Замість цукру краще додати в кашу фрукти, ягоди чи корицю.

Пів склянки вівсяних пластівців містять:

Марганець: 191% від добової норми;

Фосфор: 41% від добової норми;

Магній: 34% від добової норми;

Мідь: 24% від добової норми;

Залізо: 20% добової норми;

Цинк: 20% добової норми;

Фолієву кислоту 11% від добової норми;

Вітамін B1: 39% від добової норми;

Вітамін B5: 10% від добової норми;

Кальцій, калій, вітамін B6 і вітамін В3.

При цьому в такий порції всього 303 калорії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Моя сестра кожного ранку їла вівсянку ,але через низьку кислотність потрапила до лікарні і лікарі заборонили їй щоранку їсти вівсянку . Вони казали їсти хотя би пару раз на тиждень Але не щодня
Відповісти
Рік вживав вівсянку після перенесеного інфаркту , не знаючи що вона виводить кальцій з організму. Як наслідок посипалися зуби...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні