Відомий український співак відповів, чому не пішов на фронт

0
Відомий український співак відповів, чому не пішов на фронт
Співак Tom Soda, який відомий завдяки каверам на популярні пісні та власним треком "Особлива", відповів, чому не на фронті.

Про це пише Уніан.

За його словами, коли розпочалася повномашстабна війна, йому було дуже страшно. Тому він не наважився йти боронити країну. Однак з часом його думка стосовно армії змінилася.

"З часом, коли мій дядько й двоюрідний брат пішли до ЗСУ, у мене кардинально змінилося ставлення до цього. Мені не приходила ще повістка, але якщо прийде — я не буду ухилянтом", - сказав артист.

Він додав, що наразі підтримує збори для військових і намагається бути корисним там, де може це зробити.

"Мій друг служить у 5-й окремій штурмовій бригаді, я її підтримую, ми організовуємо збори. Намагаюся допомагати там, де можу бути корисним. Наразі це волонтерство і збори. Пишаюсь тим, що моя пісня "Особлива" нещодавно отримала почесну відзнаку від 129 окремого батальйону 112-ї окремої бригади", - каже артист.

Ба більше, саме під цю пісню один з військових освідчився своїй коханій.

"Ми попросили у 5-й окремій штурмовій бригаді знайти добровольця, який хоче освідчитися своїй дівчині. Організували для них "пропозицію" і в такий спосіб підтримували моральний дух бійців. Хлопець приїхав з передової та освідчився дівчині в Києві. Тепер це відео вже має майже 1,5 млн переглядів на YouTube. Військові знімають тіктоки під цю пісню, і це також підтримує їх морально", - додав Tom Soda.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні