На Волинь «на щиті» привезуть тіло Героя, який рік вважався зниклим безвісти

0
На Волинь «на щиті» привезуть тіло Героя, який рік вважався зниклим безвісти
У неділю, 24 березня, Володимирська громада віддаватиме останню шану полеглому Герою Роману Калашнюку.

Про це повідомив мер Володимира Ігор Пальонка.

Просять володимирчан долучитись до коридору шани на вулицях, якими пересуватиметься скорботний кортеж. Об 11:30 запланований виїзд із моргу. Катафалк проїжджатиме Шпитальною, Ковельською та Луцькою до вулиці Староостровецька, 2 (колишня Карбишева), де о 12:00 відбудеться прощання зі старшим солдатом у його домі.

Нагадаємо, в результаті ДНК-експертизи підтверджено загибель іще одного володимирчанина - старшого солдата Романа Миколайовича Калашнюка, 1985 року народження, який перебував у статусі безвісти зниклого із квітня минулого року. 16 квітня під час евакуації пораненого побратима під щільним вогнем противника, який наступав, Роман загинув у районі самого Бахмуту. Наші війська вимушено відходили і не з одним бійцем тоді був втрачений зв’язок.

Далі кортеж проїде вулицями Луцькою та Ковельською до собору Різдва Христового, де о 12:30 розпочнеться чин похорону. Поховають Романа Калашнюка на Федорівському кладовищі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні