Стало відомо, якому українському місту росіяни готують «долю Бахмута»

2
Стало відомо, якому українському місту росіяни готують «долю Бахмута»
У березні 2023 року російський наступ на Бахмут перебував на своєму піку. Відтоді ситуація на фронті не стихла, а бої точаться біля міста Часів Яр, що неподалік Бахмута.

Про це 24 Каналу розповів російський правозахисник Марк Фейгін, який побував у місті.

Наскільки змінився Часів Яр
Тут повністю знищені навіть пункти незламності, лікарні й штаби, куди колись привозили місцевих. Все це лише підтверджує, що за рік фронт відчутно наблизився. Місто щодня руйнують обстрілами та КАБами.

"Часів Яр і так невеликий населений пункт, а зараз його фактично немає. Тільки заїхавши у місто, я побачив наскільки воно змінилося. Видається, що Росія готує для Часового Яру долю Бахмута", – розповів Марк Фейгін

Лише окупантам відомо, що вони робитимуть далі, але наразі все свідчить про те, що росіяни хочуть стерти Часів Яр з лиця землі, а потім зайти на абсолютно пусту територію.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Наші"бездарні злочинці при владі,за всі роки незалежності ,просрали всі види зброї,повіривши у брехливі обіцянки всіх держав гарантів безпеки,то вимушені бігати з протягнутою рукою, дайте зброї,от і маємо результат-зруйновані міста.
Відповісти
Бездарних злочинців в світі багато. Але українці виволокли їх нагору, керувати державою...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні