У Польщі заарештували українця: що сталось

0
У Польщі заарештували українця: що сталось
Суд у Любліні ухвалив рішення заарештувати 26-річного українця, який, за версією слідства, заохочував шпигунство на користь росії. та погрожував одному з організаторів протесту на польсько-українському кордоні.

Про це пише inpoland.net.

Прокуратура контролює хід розслідування проти громадянина України, якого підозрюють в «підбурюванні до участі в діяльності іноземних розвідок проти Республіки Польща», а саме у підбурюванні до шпигунства на користь росії. Чоловіка затримали 9 березня 2024 року. Йому також інкримінували погрози одному з організаторів протестів на кордоні.

Українець звинувачення відкидає. Згідно з польським законодавством, особа, яка шпигує на користь іншої держави, підлягає покаранню у вигляді позбавлення волі не строк не менше, ніж 8 років.

Поки що, за рішенням суду, чоловіка заарештували до 7 червня.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні