Заступник командира ЗСУ заявив, що воювати мають молоді чоловіки

1
Заступник командира ЗСУ заявив, що воювати мають молоді чоловіки
Воювати мають молоді, тому гранична межа мобілізації 27 років – "це абсолютно неадекватний вік призову".

Таку думку вкотре висловив екскомандир "Азову", заступник командира 3 ОШБр Максим Жорін, пише ТСН.

"Воювати мають молоді. Якщо проаналізувати досвід війн минулого сторіччя, ця істина стане всім зрозумілою. І мова тут в першу чергу про свідомий вибір молоді брати відповідальність за свою країну", – вважає військовий.

Жорін наголосив, що молодь має кращу фізичну підготовку і більш креативне мислення, ухвалює швидші рішення.

На його думку, багато в чому саме цим був зумовлений успіх "Азову" в 2014 році. Адже більшість добровольців того часу – молоді люди. Такий самий принцип працює і в Третій штурмовій бригаді.

"27 років – це абсолютно неадекватний вік призову, і це потрібно змінювати. Залучати молодь, яка після війни матиме достатньо досвіду, амбіцій, сил та моральних прав, аби брати на себе керівництво державою", – вважає заступник командира 3 ОШБр.

Він попередив, що продовження існуючої політики мобілізації може привести до програшу у війні.

"Ніщо не замінить особисту залученість у війну. Якщо ж ми продовжимо існуючу політику мобілізації, ризикуємо програти війну і фізично (подивіться на цифри армії РФ), і ментально – коли для значної частини цілого покоління війна залишиться чимось стороннім, що не впливатиме на формування їхньої особистості", – підсумував Жорін.

Зауважимо, що навіть зараз мобілізації підлягають особи до 27 років, які мають військовий досвід, строкову службу або військову кафедру.

Чоловіки, які досягли 27 років і до цього не служили в армії та не мають військового досвіду, вважаються призовниками. Тому їх не мобілізують. В іншому випадку, чоловіки до 27 років також підлягають мобілізації.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-14

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ЩОБ ти СYКА ТРИКРАТНИКРАДІЙ НАШИХ мізерних пенсій ЖИДОклоун зеленський ПОДОХ В СТРАШНИХ МУКАХ РАЗОМ З ХРЯКОМ-вальцмано-порошенком ВИГРІБНІЙ ГІВНОМ СМЕРДЯЩІЙ ЯМІ!!!!!!! при крадучій пенсії владі всі паразити-депутати пиzдуйте дохлими до злодіїв москаля й кравчука в пекло!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні