Два знаки Зодіаку, які зіткнуться лобами зі своїми ворогами у найближчий час

0
Два знаки Зодіаку, які зіткнуться лобами зі своїми ворогами у найближчий час
Астрологи назвали два знаки Зодіаку, у житті яких найближчим часом активізуються вороги. Головна порада - не відповідати агресією на агресію, бо так вам не вдасться перемогти в сутичці.

Про це пише УНІАН.

Риби
Риби - це мрійливий і романтичний знак Зодіаку. Вони живуть своїм життям і діляться з оточуючими тільки приємними моментами, а ось про свої проблеми вони часто мовчать. Тому в людей може виникати враження, що вони тільки те й роблять, що насолоджуються життям. А це, як правило, дратує людей.

Тому не дивно, що в оточенні Риб є заздрісники. Вони можуть почати вставляти вам палиці в колеса або сіяти зерно сумніву в правильності ваших вчинків. Намагайтеся не реагувати на них і взагалі обмежити контакт із такими людьми, щоб вони ніяк не впливали на ваше життя.

Телець
У Тельців занадто багато ворогів, але це проблема самих Тельців. Вони не вміють стримувати свої емоції, прямо говорять те, що думають, навіть не припускаючи, які можуть бути наслідки.

Своєю поведінкою ви самі даєте людям привід злитися на вас. Як підсумок - ви наживаєте собі ворогів. Цього тижня вони можуть активізуватися і завдати вам удару у відповідь. Тримайтеся, тому що може бути дуже боляче.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні