Росія терміново перекидає сили з фронту: стало відомо куди

0
Росія терміново перекидає сили з фронту: стало відомо куди
Військова операція російських добровольців на території Бєлгородської та Курської областей РФ змусила військове командування Росії перекинути сили від лінії фронту на захист Бєлгорода.

Про це пише Bloomberg, посилаючись на джерела, близькі до Кремля, передає ТСН.

Останніми тижнями російські регіони, включаючи Бєлгородську та Курську області, зіткнулися з атаками безпілотників та ракет. Також Україна продовжує проводити кампанію, орієнтовану на інфраструктуру та промислові об'єкти, включаючи нафтопереробні заводи та склади.

Тим часом у Бєлгородській області наростають панічні настрої через інтенсивні бої.

"Наше життя змінилося і перетворилося на пекло… Люди бояться, паніка. Усі, хто може, їдуть", – розповів журналістам 43-річний мешканець Бєлгорода на умовах анонімності.

Прикордонні селища Бєлгородщини спорожніли. Бої тривають вже понад тиждень. І стає дедалі очевиднішою нездатність Кремля захистити власні міжнародно визнані кордони.

20 березня Путін визнав проблему, пообіцявши забезпечити безпеку мешканців Бєлгородської області.

"Є різні способи зробити це, вони непрості, але ми це зробимо", – сказав диктатор.

Зважаючи на все, він наказав перекинути до цього регіону додаткові сили з українських фронтів, каже співрозмовник видання.

"Напади на Бєлгород змушують Росію відволікати сили від лінії фронту”, – йдеться у статті.
Про яку кількість військ йдеться, наразі невідомо. Військові оглядачі поки що не фіксують значних рухів окупаційних сил РФ. Ймовірно, інформація про це почне надходити найближчими днями.

Деякі військові експерти раніше висловлювали припущення, що метою операції російських добровольців у прикордонні РФ було саме відволікання ЗС РФ з українських фронтів.

Нагадаємо, у Бєлгороді постійно відбуваються обстріли. Зокрема, росіяни 19 березня вкотре заявили про роботу ППО у Бєлгородській області. Повідомляється, що нібито було збито 11 повітряних цілей.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
20

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні