Одна з країн ЄС підтвердила перебування західних військ в Україні

0
Одна з країн ЄС підтвердила перебування західних військ в Україні
В Україні перебувають іноземні військові з великих країн, попри заяви західних політиків.

Про це заявив міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський, передає Главком.

«Як сказав ваш канцлер (Німеччини Олаф Шольц), в Україні вже перебувають війська з великих країн. У польській мові є термін Tajemenica Polizynela (Таємниця Полішинеля), який описує секрет, який усі знають», – заявив він.

Сікорський наголосив, що Польща не посилатиме сухопутні війська в Україну, і навів історичні причини.

«Україна і Польща були однією країною протягом 400 років. І це було б занадто легкою пропагандистською їжею для росіян. Тому ми маємо бути останніми, хто це зробить», – заявив він.

Нагадаємо, як повідомило видання El Pais, війська НАТО вже перебувають на території Україн, але на для участі у військових діях, а для контролю над озброєннями, розвідувальних операцій і навчання.

Раніше Міністр закордонних справ і віцепрем’єр Італії Антоніо Таяні заявив, що введення військ НАТО в Україну було б помилкою, адже це означатиме загрозу Третьої світової війни.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні